zelfstandig-werkend-kok

Zelfstandig Werkend Kok

Als zelfstandig werkend kok in de internationale keuken van Lucky Apple te Waalwijk ben je onderdeel van een creatief en gemotiveerd team van 16 collega’s en word je aangestuurd door de souschef, floormanager en chef-kok.

De sfeer binnen het bedrijf is formeel maar toch vriendelijk en er is een goede band tussen de teams.
Nieuwe gerechten en ideeën te ontwikkelen is een deel van je functie, het assortiment van de buffetten mag je samen met de chef bepalen. Je hebt ervaring in de horeca en het liefst ook met buffetten en kent de regels van HACCP. Ook als je nog weinig ervaring hebt dan ben je van harte welkom en leren wij jou de kneepjes van het vak.

We verwachten van jou 100% inzet. Spelen met kleuren, smaak en opmaak is helemaal jouw ding. Je kunt mooie buffetten organiseren en bent een echte teamplayer. We verwachten van jou dat je onze keukens zelfstandig kunt draaien.

Lucky Apple Waalwijk is een mega all-in restaurant met buffetten en live-cooking. Dagelijks koken we voor 300 tot 600 gasten en dit vergt discipline, doorzettingsvermogen en creativiteit. Wij zoeken iemand die goed kan koken, organiseren en ook sterk representatief is omdat je altijd tussen de gasten bevind.

Je kernactiviteiten zijn:

  • Live cooking
  • Productie
  • HACCP
  • Service

Kan jij je vinden in deze punten en wil je graag een uitdagende baan met de volgende voorwaarden:

Contract: ½ jaar of een jaar in overleg. Salaris in overeenstemming met ervaring en kennis. Werkdagen 4 à 5 dagen – 38 uur per week.