Menu

Lucky Apple werkt met verse producten en streeft naar kwaliteit. Bij ons betaalt u een vaste prijs per persoon.
Zie hier onze prijzen. U kunt bij Lucky Apple kiezen voor een 2 uur, 2.5 uur of 3 uur arrangement en natuurlijk all-in genieten van heerlijke gerechten en dranken met uitzondering van sterke dranken en speciaal bier.

We bieden geen vast menu, maar hebben wel verschillende keukens die u hieronder kunt bekijken.

Menu

Sushi & Sashimi

Dagelijks worden de sushi en sashimi vers bereid bij ons.

Seafood buffet

Onze 4-meter brede seafood buffet biedt heerlijke oesters, garnalen en nog veel meer lekkers uit de zee aan.

Pokebowl & Dimsum

U ziet het nog niet vaak in all-in restaurants, maar bij Lucky Apple kunt u ook heerlijke pokebowls verwachten en traditionele Dimsum in stoommandjes.

Sushi & Sashimi

Dagelijks worden de sushi en sashimi vers bereid bij ons.

Soep & Brood

Bij een vers gemaakte soep hoort natuurlijk ook diverse soorten broodjes. Wij bieden twee soorten soepen en bakken verse broodjes voor u.

Patisserie & Desserts
Bent u bijna uitgegeten en klaar voor iets zoets? Bekijk dan ons mega patisserie buffet en proef de smakelijkste, zoete lekkernijen. Aan taartjes, cakejes, chocoladenmousse en andere desserts geen gebrek.

Steaks & Fish
Een biefstukje, lekkere steak of gamba’s met knoflook saus? Kies je favoriete vlees of vis en onze chefs bereiden dit recht voor uw neus voor.

Voor de kids
Lucky Apple is ideaal om met de hele familie te komen eten. Wij bieden voor de kinderen pannenkoeken, wafels, poffertjes en nog meer zoete lekkernijen aan, maar ook bijvoorbeeld frietjes, pizza of pasta. Ook hebben we een uitgebreide speelruimte waar lekker los gegaan kan worden.

Voorgerechten
Op het voorgerechten buffet vindt u heerlijke salades en kleine koude voorgerechtjes gepresenteerd op borden. Denk bijvoorbeeld aan carpaccio met truffelmayonnaise of een vitello tonnato.

Saladebar
Naast de koude voorgerechten en door ons samengestelde salades, kunt u ook uw eigen salade samenstellen vanuit de saladebar.

Taco’s
Ook maken wij iedere dag verse taco’s die u direct van het buffet kunt pakken, lekker warm, spicy en zeer smaakvol.

Pizza & Pasta
Trek in een verse pizza of pasta? Onze chefs zorgen ervoor dat u zelf een heerlijke pasta kunt samenstellen met de sauzen die wij hebben voorbereid. Kies voor tagliatelle, penne of spaghetti. Ook pizza’s worden vers gemaakt. Deze worden voor u warm klaar gezet, zodat u direct kunt beginnen met genieten.

Grill
Wie houdt er niet van een sappig stukje vlees van de grill. Vraag aan onze grillmaster wat hij/zij voor u heeft en geniet van onze grillspecialiteiten.

Wok & Warm buffet
Tot slot bieden wij ook nog de mogelijkheid om lekker te wokken. Onze koks maken a la minute uw gerecht klaar. Ook hebben wij bij Lucky Apple een uitgebreid internationaal warm buffet waar u zelf uw favorieten gerechten kunt pakken.

Restaurant Lucky Apple

Lucky Apple is de nieuwste all-in restaurant in Waalwijk. Je kunt hier onbeperkt genieten van meer dan 9 Internationale keukens in 1 restaurant.

In een schitterende entourage met wanden van marmer, heerlijke comfortabele stoelen en een sprankelende sfeer waan je je in een culinaire droom waar je kunt genieten van vers seafood, mooi vlees en fantastische gerechten uit Europa en Azie. Ook vegetariers, en gasten met gluten of lactose intolerantie kunnen uitgebreid bij ons eten.